Voor de perfecte zolderinrichting bent u bij ons aan het juiste adres!

Zolderinrichting

Laat uw zolder isoleren en afwerken door een professional

Het is algemeen geweten dat heel wat energie verloren gaat via het dak. Wilt u komaf maken met dit energieverlies? Laat uw zolder dan grondig isoleren. Bovendien is Krist Demeyere erkend plaatser van het kwaliteitsmerk Recticel. Voor een perfecte zolderinrichting in Roeselare bent u bij dit bouwbedrijf aan het juiste adres.

Extra ruimte

Wanneer u uw muffe, onafgewerkte zolder onder handen neemt, haalt u hier enkel voordelen uit. Zo kan u van uw zolderkamer een prachtige master bedroom maken. Of wat dacht u van een mooie speelzolder of hobbyruimte voor de kinderen? De extra ruimte die u creëert biedt een enorme meerwaarde voor uw woning. Bovendien is dit een klus die snel kan geklaard worden met gipsplaten. gyproc plaatsen gebeurt in een mum van tijd. Verder kan u ook meteen alle isolatiewerken uitvoeren zodat u tot 30 procent op uw energiefactuur bespaart.

Zolderisolatie van A tot Z

Als energiespecialist zorgt zelfwerkende patroon Krist ervoor dat uw zolder optimaal geïsoleerd wordt. Na een grondig onderzoek van de ruimte bespreekt u samen welke isolatie het meest efficiënt is voor uw zolder. Deze expert uit Roeselare stelt een oplossing voor die past bij uw woning en budget. Eens er een overeenkomst is, worden de werken uitgevoerd, waarbij er enkel gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen met garantie. Dit vanaf het basis isoleren tot en met totaal afgewerkte ruimtes.

Zolderinrichting

De werkzaamheden

Wanneer u uw zolderinrichting overlaat aan Krist Demeyere, zal het totaalplaatje aangepakt worden. De werkzaamheden die tot in de puntjes uitgevoerd zullen worden, zijn:

  • Volledige isolatie van zolder
  • Energiezuinige ledverlichting plaatsen
  • Afwerking met wand- en plafondpanelen
  • Stopcontacten plaatsen
  • Rookdetectoren plaatsen
  • ….

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Wilt u uw project voorstellen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via de contactpagina. U wordt dan zeker verder geholpen.

Elektriciteitswerken

Op zoek naar een expert voor uw isolatie- of elektriciteitswerken?

Deze website gebruikt cookies. Ik ga akoord met de privacy policy.

Akkoord