Voor aanpassingen of uitbreidingen aan uw elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Elektriciteitswerken

Elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken? Neem dan vandaag nog contact op met Krist Demeyere. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, kleine of grote installaties, deze expert biedt u altijd een oplossing die niet alleen duurzaam en energiebesparend is, maar ook oog heeft voor uw comfort. Voor elektrische installaties in Roeselare is er dus maar één adres.

Aangebode elektriciteitswerken

Wanneer het over elektriciteitswerken gaat, zoals het plaatsen van elektrische installaties, kunt u bij Krist Demeyere in Roeselare terecht. De ervaring van deze stielman zorgt ervoor dat u steeds verzekerd bent van professioneel uitgevoerde werken.

Wat betreft elektriciteitswerken kan u hier terecht voor de plaatsing en renovatie van verouderde elektrische installaties. Dit omvat:

  • Het afbreken van bestaande verlichting tot in de zekeringskast en volledig opnieuw opbouwen.
  • Het vernieuwen van alle kabels, startend vanaf de zekeringskast
  • Het vervangen van bestaande verlichting door LED-verlichting

Ook het uittekenen van een elektriciteitsplan of het keuren van uw elektrische installaties, kan u met een gerust hart overlaten aan Krist Demeyere. Na het plaatsen van de elektriciteitsleidingen kan u gyproc plaatsen om alle muren en plafonds mooi af te werken en alle kabels proper weg te werken.

Elektriciteitswerken

Snelle en correcte service

Alle aangeboden werken worden door de zaakvoerder zelf uitgevoerd en opgevolgd, zodat u zeker bent van een snelle en correcte service. Bovendien wordt er enkel gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen met garantie en wordt elke installatie afgeleverd met een attest. Hebt u verdere vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. U wordt dan in een mum van tijd geholpen.

LED-verlichting

Op zoek naar een expert voor uw isolatie- of elektriciteitswerken?

Deze website gebruikt cookies. Ik ga akoord met de privacy policy.

Akkoord