Bespaar op uw energiefactuur met LED-verlichting!

LED-verlichting

Laat uw LED-verlichting plaatsen door een professional

Niet enkel isolatiewerken, maar ook LED-verlichting biedt een resem voordelen. Eén van de belangrijkste is zonder twijfel de lage energiekost en de lange levensduur. Ondanks dat de aanschaf van LED-verlichting eerder prijzig is, verdient u op lange termijn de kosten meer dan terug. Het is dus niet enkel duurzaam, maar het zorgt ook voor een daling van uw energiefactuur. Voor de plaatsing van LED-verlichting in Roeselare kan u dan ook beroep doen op Krist Demeyere. Wat houdt u nog tegen?

Uw lampen vervangen door LED-verlichting

Wilt u uw huidige verlichting vervangen door LED-verlichting? Laat u dan bijstaan door Krist Demeyere. Als specialist in verlichting weet hij als geen ander hoe u dit moet aanpakken. Hij beantwoordt graag al uw vragen en geeft professioneel advies op maat van uw ruimtes. Krist Demeyere uit Roeselare vervangt al uw gewone verlichting door LED-verlichting in een mum van tijd. Concreet houdt dit in dat alle verouderde kabels en armaturen worden afgebroken en dat er volledig nieuwe bedrading wordt gelegd, aangepast aan de nieuwste en modernste duurzame alternatieven op de markt. Daarnaast kan er gekozen worden voor o.a. dimbare schakelaars met een elektrisch kastje voor multifunctionele impulsdimmers, richtbare inbouwspotjes en meer. Ook andere opties zijn te bespreken.

LED-verlichting

Energiebesparing

Het resultaat van de plaatsing van LED-verlichting is een gezellig verlichte ruimte met een niet te onderschatten energiebesparing van 2000 W naar 140 W. Uw energiefactuur zal dus hallucinant dalen waardoor u ook uw steentje bijdraagt aan het milieu. Uw verouderde verlichting vervangen in dit duurzaam alternatief biedt u dus enkel maar voordelen, zeker op lange termijn. Aarzel niet en maak een afspraak voor een bespreking van uw wensen en verwachtingen. Ook de afwerking van dit totaalproject neemt Krist Demeyere voor zich. Denk maar aan gyproc plaatsen om de bekabelingen mooi weg te werken of andere elektriciteitswerken zoals het conform aansluiten van moderne schakelaars.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op met deze expert.

Elektriciteitswerken

Op zoek naar een expert voor uw isolatie- of elektriciteitswerken?

Deze website gebruikt cookies. Ik ga akoord met de privacy policy.

Akkoord