Het plaatsen van gyproc, laat dat maar aan ons over!

Wandbekleding

Laat gyproc plaatsen voor een mooie afwerking

Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u een gedetailleerde, egale afwerking van de wanden en plafonds van uw hal, woonkamer of keuken? Kies dan voor de plaatsing van gipsplaten. Gyproc plaatsen in Roeselare is een klus die u met een gerust hart kan overlaten aan Krist Demeyere. Deze vakman zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren kan genieten van een mooi afgewerkte ruimte.

De vele voordelen

Als gespecialiseerd plaatser van gipsplaten, bent u bij Krist Demeyere in Roeselare aan het juiste adres. Deze partner brengt uw gyprocproject steeds tot een goed einde. De vele voordelen van gipsplaten zorgen voor een langdurig en mooi eindresultaat. Gipsplaten bieden de ideale oplossing voor alle structurele werken in uw woning. Ook na het uitvoeren van elektriciteitswerken of een nieuwe zolderinrichting kan gyproc plaatsen de ideale manier zijn om uw ruimte af te werken. Zo kunnen leidingen en elektriciteitskabels op een mooie manier worden weggewerkt. Bovendien heeft gyproc nog meer onmiskenbare voordelen.

    De voornaamste voordelen van gyproc zijn:
  • Een snelle plaatsing
  • Het zorgt voor een propere afwerking
  • Bruikbaar in vochtige ruimtes
  • Het is makkelijk te bevestigen
  • Het is een droge, naadloze en strakke oplossing
  • Zowel voor nieuwbouw als bij renovatieprojecten
  • Het biedt een goede thermische en geluidsisolatie
  • Het zorgt voor een hoge brandveiligheid
Gyproc

Totaalproject

Bij alle gyprocprojecten zorgt Krist Demeyere voor een totaalafwerking. Hij neemt uw ruimte van A tot Z in handen. Zowel van de afbraak van oude constructies tot het plaatsen van houten of metalen draagbalken waartegen de gipsplaten worden bevestigd. Bespreek uw wensen en verwachtingen en ga samen voor het perfecte eindresultaat. Zo kan gyproc voor alle projecten gebruikt worden, denk maar aan een strak of gewelfd plafond, als scheidingswand of voorzetwand. Ook na plaatsing van elektriciteitskabels of isolatiewerken kunnen gipsplaten voor de ideale afwerking zorgen.

Wenst u meer info over de werkwijze of prijs? Of hebt u verdere vragen en wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Krist Demeyere in Roeselare.

Wandbekleding

Op zoek naar een expert voor uw isolatie- of elektriciteitswerken?

Deze website gebruikt cookies. Ik ga akoord met de privacy policy.

Akkoord